Crashdiet – Cocaine Cowboys

Med nya Cocaine Cowboys låter sleazerockbandet Crashdiet till en början bara som en platt upprepning av sig själva. En åsikt jag är beredd att delvis revidera efter ett gäng genomlyssningar. Trots att varken låt eller produktion utmärker sig så är det ändå helt okej.

Tyvärr når inte Cocaine Cowboys upp till nivån på förra plattan Generation Wild. Det återstår att se om fullängdaren The Savage Playground (release 25 januari 2013) lyckas med det. Jag är hoppfull, men ställer mig tveksam.

Höga förväntningar, javisst, men ett band som Crashdiet borde kunna hålla en högre nivå. Även fast att jag alltid gillat dem så börjar jag undra ifall de egentligen inte är mer än ganska mediokra, trots en del lyckoträffar. Det är synd.

Slutsats: Låten är okej. Bandet är okej. Jag ser fram mot skivan.

Kommentera